Aktivitet på Tvers hos Frivilligesentralen
Aktivitet på Tvers gjengen koser seg med litt lunsj.

Hver mandag er det Aktivitet på Tvers hos Frivilligigesentralen, hvor alle fra femteklasse og oppover kan samles for å ha det gøy i lag.

– I det siste har vi drevet mye med maling, sier Aina Therese Bakke, som er daglig leder på Frivilligesentralen.

Det er nemlig mye man kan gjøre hver mandag klokken 15:00 på Aktivitet på Tvers, som å spille brettspill, kubbekasting og langball. Hvis det er en aktivitet man har lyst til å finne på, så kan man gjøre det sammen på Frivillighetssentralen.

Når Folldalsportalen besøkte denne mandagen var det langball som var planen. Etter lunsjen tok alle ferden ned til gamle skolen. Ivrige elever på tvers av klasser spilte sammen, og det å skyte langball var det tydelig at elevene kunne.

På asfalt banen utenfor gamle skolen på verket var det god plass til langball.

Det er også lunsj på Frivilligesentralen klokken 14:45. Denne mandagen var det for eksempel rundstykker med forskjellige pålegg, men det kan også være suppe, pølser og andre gode lunsjer.

Aktivitet på Tvers hos Frivilligesentralen hver mandag er altså et tilbud for ikke bare elever, men alle som vil finne på ting med godt humør, enten man vil vise frem maleferdighetene sine eller være med laget på langball.