Årets største idrettsarrangement – Gode pallsjanser for Folldal
Fire gode skiskyttere fra Folldal er klare til start i helga. Her med deler av rennkomiteen. Fra venstre: Bjørn Tore Streitlien (løypesjef), Helle Øyen (Ass. rennleder), Emil Hage Streitlien, Juel Phillips (idrettsvaktmester), Andreas Øyen Tøraasen, Ellen Grete Kroken (rennsekretær), Martin Øyen Tøraasen, Stein Arne Brendryen (stadionsjef). Foran er Åsmund Kjøllmoen Steien. Foto: privat

Folldal har fire utøvere som står til start når NM jr og Lerøy cup Skiskyting. Årets største idrettsarrangement i bygda står for tur og hundrevis av frivillige har stått på.

Martin Øyen Tørasen, Emil Hage Streitlien, Andreas Øyen Tøraasen stiller til start i junior fellestart 17-22. I tillegg til NM er det også Lerøy Cup, der stiller Aasmund Kjøllmoen Steien til start i seniorklassen. Det er forventet at både Emil og Andreas kan kjempe om pallplasser i helga.

På sprinten lørdag stiller de samme deltakerne fra Folldal.

-Det er hektisk akkurat nå, telefonen går i ett sett. Det har kommet litt ekstra snø som gir oss litt ekstraarbeid. Men klare til helga er vi, forteller rennleder Arne Olav Vårtun.

Rundt 200 frivillige har stått på for få til arrangementet.

– Mange har lyst til å hjelpe til. Folk er bevisst på at et stort arrangement som dette også gir ringvirkninger for næringsliv og forhåpentlig vis et overskudd til Folldal IF, har Arne Olav Vårtun uttalt tidligere til portalen.