Barnas Turlag avsluttet sesongen
FOLKSOMT: Det var mange som ble med Barnas Turlag til Kvistli for å markere slutten på et godt år for foreninga. Foto: Privat.

Søndag avsluttet Barnas Turlag et flott og aktivt år med grøtfest på Kvistli.

– I år hadde vi gleden av å få komme til Kvistli på besøk, og 50 unger og voksne tok turen. Anne Margrethe og Morten hos Kvistli hadde ordnet til fint med bål, reinskinn og nissepynt i skogen, og alle som ville fikk ri opptil flere turer. Det var populært, opplyser leder i Barnas Turlag i Folldal, Henny Oddveig Brustad Kveen, til folldalsportalen.no.

Etterpå ble det grøtfest for alle og Brustad Kveen forteller at det var god stemning.
– Jammen hadde nissen vært og flydd over Kvistli også, og mistet både lua si og en sekk med nissepakker. Det ble vi ikke så lei oss for.

Et verdig punktum

Grøtfesten satte punktum for barnas turlag sitt program i 2018. Det har vært et år hvor vi har fått støtte fra mange ulike aktører, og det er vi glade for, sier hun.
– Vi synes også det er flott å samarbeide med lag og foreninger lokalt. Vi har blant annet arrangert kom deg ut-dagen, snekret fuglekasser sammen med Folldal Husflidslag, isfisket med Folldal Jeger- og fiskeforening, arrangert Finn fram-dagen med Folldal idrettsforening, lagt til rette for barnas fem på topp, feiret at DNT er 150 år i år med tur til Bjørnhollia, lagd mat på bål, og mye med mer. Det er fint å være på tur små og store sammen, avslutter hun.