Byggern Dalholen

Byggern Dalholen, stedet du går til når du trenger noe byggrelatert.

Byggern Dalholen

e-post:            bjorge@dalholen.byggern.no

Webadresse: Byggern Dalholen

Byggern Dalholen ble grunnlagt i 1972, og allerede i 1973 sto bygget ferdig. Til å begynne med var det som en gammeldags kolonial med alt som hørte til, og det var mor og far til nåværende eier Bjørge Dahlen som startet opp, men etterhvert ble det spesialisert mot å tilby det meste innen: byggevarer, trelast, verktøy, maling, festemidler, vedovner, andre typer ovner og tilhørende materiell. Huset er etter hvert blitt på bygd i flere etapper og totalt er det nå på nær ????? kvadratmeter. I kjeden Byggern har de vært i snart 23 år, og det betyr mye for priser og ikke minst markedsføringsmessig. Hovedmarkedet er lokale snekkerbedrifter, håndverkere som også er veldig flinke til å bruke oss kan Bjørge fortelle. Ellers er markedet både lokalbefolkningen og ikke minst hyttefolket.

 

 

I tillegg til tradisjonelle byggevarer kan Bjørge fortelle at det er populært at de tilbyr utkjøring av varer med lastebil og de kan også tilby leie av tilhenger for å kjøre hjem varene. Det er 4,5 årsverk totalt, med fire fast ansatte i tillegg kommer sesonghjelpere. De fire fast ansatte har hver sine ansvarsområder. En er ansvarlig for butikken inne, en annen har ansvar for fakturering, og en tredjemann er ansvarlig for trelast/lager. Men poengterer Bjørge, alle må ta i et tak der det trengs. Bjørge tok over som daglig leder for 5 år siden, og trives i jobben.

Hovedsesongen er juni til og med september, ellers i året er det mer stille. De fleste er kanskje ikke klar over at Byggern Dalholen også har nettbutikk og egen hjemmeside. Nettbutikken er ikke så flittig brukt, men Bjørge forteller at den til enhver tid er oppdatert med lagervarer.