Feirer tre år i bygda med kino og tømming av sparegriser
Neste fredag inviterer TOS bygdas befolkning til å være med å feire at banken har hatt tre år i Folldal. Her ser vi Rols Alander og Ole Arne Sandli i Tolga-Os Sparebank.

Tolga-Os Sparebank feirer neste fredag tre år i Folldal med å invitere til gratis kino. Med seg på laget har de Joker Folldal og Folldal Kino.

Selve dagen skal feires også i banken. De frister med kaffe og drikke til store og små. Tømming av sparegriser og alle besøkende barn får en overraskelse, lover banken. Seinere samme dag inviterer de alle til gratis kino med julesnacks og annet. Dette arrangerte de også i fjor sammen med Folldal Kino og Joker Folldal. Slik blir det også i år. I tillegg til kino så blir det også ansiktsmaling for barna.

Hvordan disse tre årene i Folldal har vært svarer kunderådgivere Ole Arne Sandli på.

-Vi er svært godt fornøyd med disse tre årene i Folldal. Samtidig har vi kapasitet til flere kunder, og vi ønsker oss flere kunder fra Folldal. Dette jobber vi med og ting tar litt tid. Sånn er det, sier Ole Arne.

Neste fredag er det uansett tid for å feire mener banken, og oppfordrer folk til å ta med pass hvis de skulle ønske å bli kunde.