Feiret ny fiskehall og salgssuksess
edf

To ting ble feiret på Primar i dag, nemlig ny fiskehall og det faktum at bacalaoen er Norges 6. mest solgte ferdigmatprodukt. 

Primar går så det suser og i dag feiret de ansatte at den nye fiskehallen er ferdig  med kake, kaffe og mozell i ekte glass. 

Den nye hallen er lokalisert i det som var den gamle tankbilhallen, og ferdigstillelse av den har gått raskt, mye på grunn av den fine været i sommer. 

-Dette er første milepæl i utbyggingen som da gir oss bedre plass og bedre vareflyt, forteller Sissel Opshaug daglig leder i Primas AS. 

-Også gir det bedre arbeidsforhold, det er viktig, og lokalene ble kjempefine og lyse, forteller hun videre.  

Det var en glad Sissel Opshaug, daglig leder ved Primar, som skar det første stykket av kaken på feiringen i dag.

De ansatte som var tilstede på feiringen godt fornøyd med den ekstra plassen og arbeidsforholdene  som generelt blir bedre. 

-Vi satser på at resten av utbyggingen vil bli ferdig en gang i løpet av sommeren neste år, skyter drift- og utviklingssjef Tommy Kristoffersen inn.  

Det var ikke bare ny fiskehall som ble feiret i dag. 

-Jeg var i går på møte med Coop Norge, og fikk vite at bacalaoen vår er Norges 6. mest solgte ferdigrett. De var mektig imponert at en så liten produsent som oss har klart å få til det, sier en tydelig stolt Sissel. 

Nye produkter 

Utviklingen på Primar stopper ikke bare med utbygging, de satser også frisk på nye produkter. 

-Vi skal lansere to nye retter nå til februar neste år. En barnevennlig fiskerett og en ny variant på bacalao, sier Sissel.  

-Fordi det kommer nye produkter er vi fasen med å ferdigstille nytt design på bacalao-boksen. Designet er utformet med tanke på flere produkter. De nye produktene vil også få eget design, forteller Tommy Kristoffersen. 

Begge to lover at de nye produktene vil bli å få kjøpt lokalt her i Folldal.

Hele utbyggingen vil stå ferdig en gang neste sommer.