– Folldølene er flinke til å bruke biblioteket

Bokelsker Anita Kristoffersen trives på biblioteket og mener det er logisk at folldølene bruker biblioteket flittig.

– Jeg har helt siden barndommen vært glad i bøker. Det å jobbe i et bibliotek har alltid vært en drøm, sier Anita Kristoffersen ved biblioteket i Folldal.

Hun kan til folldalsportalen.no opplyse om at bygdefolket er flinke til å bruke biblioteket, og mener det er naturlig ettersom Folldal kommune har et fint bibliotek.

Altetende innen sjanger

Siden Anita ble lest til av både tanter og andre i familien fra livets start, har hun hatt en forkjærlighet til bøker. Hun sier at det i perioder går mye i krim, og at interessen for bøker med lokal historie er stor. I ny og ned blir det også en søtklissete roman.
– Bøker er et mye bedre tidsfordriv enn å sitte foran en TV. Med bøker kan man rømme fra tid og sted, og drømme seg inn i fortellingene, forteller hun.

Krimkveld for alle

Neste onsdag inviteres alle folldøler til krimkveld på biblioteket. Anita kommer til å fortelle om hvilke krimbøker hun har lest og hva hun anbefaler videre. Hun kan garantere at det ikke bare blir norske forfattere og fortelle om.
– Jeg liker ikke bøkene til Jo Nesbø. Det blir for blodige og detaljert. Og i tillegg synes jeg Jørn Lier Horst er på veg ut. Derimot er det en rekke dyktige svenske forfattere. Det er mange gode forfattere fra de skandinaviske landene på veg opp nå, avslutter hun.