God jul til alle våre lesere!
GOD JUL!: F.v. Liv Maren Mæhre Vold, Lars Vingelsgård og Morten Haugseggen

Vi ønsker alle våre lesere, tipsere, annonsører, venner, samarbeidspartnere og innbyggere en riktig god jul og et godt nytt år!

2020 har blitt et annerledes og spesielt år for de fleste. Det har vært vanskelig og tøft for mange, og å lete etter lyspunktene har innimellom vært som å lete etter den berømte nåla i høystakken. Livene våre har blitt forandret, måten vi jobber på har blitt forandret, og hvordan vi omgås andre på, har blitt forandret. I en tid preget av pandemi, usikkerhet, avlysninger og nedstengninger, håper vi likevel at vi har klart å være tilstede i bygdene våre.

Vi måtte også legge om måten vi jobber på – fra å skrive om sports- eller kulturarrangementer, måtte vi skrive journalistikk om sport og kultur på en helt annen måte. Arrangementene vi skulle ha dekket, ble avlyst. Likevel tror vi at vi har klart å gi et godt bilde av hvordan samfunnet vårt har vært gjennom året – til tross for, og på grunn av.

Vi er enormt ydmyke over stadig flere lesere som hver dag gir oss tillit, tilbakemeldinger og tips. Det er dere vi er her for, og vi skal strekke oss etter å fortelle de historiene dere vil – og trenger – å høre. Samtidig skal vi også i det neste året ha et kritisk blikk når det trengs, og heie på når vi skal. Tusen, tusen takk til alle dere som lar oss være en del av hverdagen deres – det håper vi at vi får lov til å fortsette med også inn i 2021!