Helgas skiløyper

Her finner du oppdatert informasjon om løypenettet i Folldal. All informasjon er hentet fra Folldal Turlag.

18. Januar

Traseen om Utsikten samt Nygruvaområdet og Lurven, Sletten fjellgard, Eidebrua er pr i kveld klar til å ta i mot dere som elsker en flott skitur med gode spor og opplevelser!

17.januar

Hei igjen! En liten oppdatering fra dagens løypekjøring: Det ble dessverre vind utpå dagen, så gleden med flotte spor i høyfjellet ble kortvarig! Men i skogsområdene er det pr i kveld gode spor. Kjører fra Grimsbu i morgen om Utsikten til parkering Kakelldalsveien, deretter om Sveen, Nygruvhytta, Lurven, Sletten fjellgard, Eidebrua tur/retur. Husumbekktraseen ble også tråkket med scooter i dag. Vi har kontroll på mye😀…men ikke vær og vind😀 Mvh hilsen Snøfrid, Gurin mfl i Folldal turlag.

17. januar
Ok forhold fra Sveen til Nygruvhytta. Kjempeflott fra parkering Hovda til Lurven! Kjører til Fallet nå etter hvert. 😀🏂

16. januar
Nå er det fine løyper fra Furutjønna til Buste og Gamma. I tillegg er det tråkket fra Gamma til Gruvekroa. Bra med snø.

15. januar
Da ble det endelig snøforhold 😊, og i ettermiddag/kveld har Gurin og Snøfrid kjørt og sporsatt fra parkering Kakelldalsveien om Utsikten til Alandersætra, retur til Grimsbu, deretter skogsløypa til parkering Kakelldalsveien 😊. Så kjørte de fra Folldal Gruver om Grønhøbua til Kakelldalsveien tur/retur. Det er flotte forhold i kveld i disse traseene!

Ellers regner vi med at mer av løypenettet vil bli kjørt mot kommende helg. Siden Yr melder mere snø, kan vi ikke bestemme det i kveld