Historisk møte
Gro Eli Slemmen, Kristin Langtjernet og Stian Tørrhaug med andre repsresentanater fra Nord-Østerdalen under sist helgs historiske møte hvor Innlandet Arbeiderparti ble stiftet.

Tre representanter fra Folldal Arbeiderparti var med på å stifte Innlandet Arbeiderparti i helgen.

Dette ble gjort på et historisk årsmøte, sammen med 250 andre politikere fra kommunene i gamle Hedmark og Oppland, med gjester fra blant annet stortingsbenken og fagbevegelsen. Folldalsdelegasjonen som besto av Gro Eli Slemmen, Kristin Langtjernet og Stian Tørrhaug hadde med seg innspill i flere saker som angikk kommunen vår.

Noen av sakene de tok opp var de forventer bedre vinterbrøyting og mindre stenging av veien over Venabygdfjellet. Samtidig tok de opp at nå som vi har blitt et mye større fylke, må forbindelsen mellom øst og vest bedres for at man skal kunne utnytte verdiene av at vi har blitt større. Man kan forvente en nedgang i elevtallet fremover, og Folldal Ap er opptatt av at alle skal få mulighet til å ta den videregående utdanningen som de ønsker, uavhengig av bakgrunn og geografisk tilknytning. Så tok man også opp innbyggernes sikkerhet trenger Innlandet en ny helikopterbase, samtidig som det ikke må gå på bekostning av basen vi har på Dombås.

Fornøyd

Folldal Aps ordførerkandidat Kristin Langtjernet er også fornøyd med å ha vært med på og bestemt at Innlandet Aps politikk inn til nasjonalt nivå skal være at SFO blir et gratis tilbud og at flere grupper må få refundert sine utgifter til tannlegebehandling forteller Folldal Arbeiderparti til portalen. Høyhastighets bredbånd skal også være tilgjengelig.

Partiet forteller videre at Kristin synes det var spennende å få være med på å påvirke på regionalt nivå.

Om valgkampen som kommer sier Kristin Langtjernet at hun gleder seg til å være med på å gjøre Folldal til et enda bedre sted å bo og feriere i, og er klar for valgkamp i den flotte kommunen vår.