Jeg ønsker å representere Norge i mesterskap som VM og OL

Se hvem av våre lovende unge idretssutøver som ønsker seg dette.

Vi stilte følgende spørsmål til syv av våre lovende idettsutøvere.

  1. Hvilken idrett satser du mest på?
  2. Hvordan har treningen gått i sommer?
  3. Hva er målet ditt i den kommende sesongen?
  4. Hva motiverer deg til å legge ned all treningen som skal til for å hevde seg?
  5. Hva gjør du når du skal slappe av?

 

Navn: Per Einar Skjæret Strømhaug

Alder: 16 år

Per Einar Skjæret Strømhaug

 

  1. Hvilken idrett satser du mest på?

 

Jeg satser mest på kombinert.

 

  1. Hvordan har treningen gått i sommer?

 

Treningen i sommer har gått veldig bra jeg har fått trent som akkurat planlagt, hoppingen har vært litt opp og ned men jeg føler at jeg er godt forberedt til snøen kommer. På langrennsbiten har treningen gått veldig bra og jeg har fått veldig stor fremgang bare i sommer og høst og jeg har aldri følt meg så bra som jeg gjør nå.

 

  1. Hva er målet ditt i den kommende sesongen?

 

Målet mitt kommende sesong er å være med å kjempe om sammenlagtseier i NC B i kombinert men også kanskje delta i noen NC A renn hvis formen er bra, jeg har også mål om å bli tatt ut til Nordisk  junior landskamp.

 

  1. Hva motiverer deg til å legge ned all treningen som skal til for å hevde seg?

 

Det som motiverer meg til å legge ned all treningen som skal til for å hevde seg er at ved hard jobbing over lang tid vet jeg at jeg kan nå så langt som jeg vil og oppnå det jeg ønsker mest som er og representere Norge i mesterskap som VM og OL.

 

  1. Hva gjør du når du skal slappe av?

 

Når jeg slapper av ser jeg ofte på TV eller ser film, jeg utnytter også tiden når jeg slapper av til å jobbe med skole.