Jeg vet at hvis jeg har progresjon, så kommer resultatene

Dette sier en av våre unge lovende hardt satsende idrettsutøvere. Se hvem som sier dette.

Vi stilte følgende spørsmål til syv av våre lovende idettsutøvere.

  1. Hvilken idrett satser du mest på?
  2. Hvordan har treningen gått i sommer?
  3. Hva er målet ditt i den kommende sesongen?
  4. Hva motiverer deg til å legge ned all treningen som skal til for å hevde seg?
  5. Hva gjør du når du skal slappe av?

 

Navn:  Jakob Tjåland Randen

Alder:  22 år

Foto: Life of Lars

 

1: Hvilken idrett satser du mest på?

Satser på skihopping

 

2: Hvordan har treningen gått i sommer?

Treningen i sommer har gått veldig bra. Har oppsummert med at det er min beste sommersesong hittil, og det sier meg også at treningsarbeidet har vært bra. Fikk også en ekstra samling i utlandet takket være Team Jakob prosjektet (som består av ni ulike bedrifter fra Folldal), og det var en svært vellykket samling.

 

3: Hva er målet ditt i den kommende sesongen?

Målet mitt den kommende sesongen er å ha progresjon. Jeg vet at hvis jeg har progresjon, så kommer resultatene og derfor har jeg ingen klare resultatmål. Det er fordi jeg vet hvorfor jeg vil hoppe på ski, og da er det utviklingen som må stå i fokus. Det eneste resultatmålet jeg har siktet meg inn på er å komme et sted blant topp 30 i storbakke NM for senior.

 

4: Hva motiverer deg til å legge ned all treningen som skal til for å hevde seg?

Det som motiverer meg er å se på progresjonen. Når jeg jobber med spesifikke oppgaver over en gitt tid, så er det veldig gøy å kjenne mestringsfølelsen ved å få det til. Så lenge det er mestringsfølelse i bildet så kommer jeg alltid til å se på utviklingspotensialet for å bli bedre.

 

5: Hva gjør du når du skal slappe av?

Når jeg skal slappe av så er sofaen en god venn ;). Prøver også å få lest litt bøker eller magasiner, for å unngå for mye TV. Er gøy å kunne lese på seg mer kunnskap hvis man finner noe av interesse. Ellers kan det være å gå en tur eller finne på noe sosialt med venner (hobby- lista er lang).