Jonas Fjeld til fjells

Det loves trolsk stemning når Jonas Fjeld spiller på Tollevshaugen til helga.

Det har vært mange konserter på Tollevshaugen i Grimsdalen oppigjennom årene og førstkommende lørdag er det Jonas Fjeld som skal i ilden. Fjeld stiller som duo denne kvelden og håpet for arrangøren er at det blir fint vær og mye folk.

-Det er stor interesse for konserten, forteller Kåre Moen som er arrangør. Det er sjette gang han arrangerer konsert på Tollevshaugen og han medgir at det ikke alltid har vært økonomisk smart og ha konserter her, da han ved flere anledninger har måtte «spytte» i litt penger for å få det til å gå rundt. Likevel er lysten til å arrangere til stede. Moen er bosatt på Dovre og jobber som bonde der- Han forteller videre at det er mulig å bestille skyss til konserten fra Folldal for de som ønsker det.

Som tidligere år blir det i år også bevertning under før og etter konserten.

 

Jonas Fjeld

Jonas Fjeld, egentlig Terje Lillegård Jensen (født 24. september 1952 i Bodø) er en norsk sanger, låtskriver og gitarist. Fjeld, som har tatt sitt artistnavn etter Øvre Richter Frichs romanfigur, begynte sin musikkarriere i Jonas Fjeld Rock n’ Rolf Band (hvor også Herodes Falsk var medlem). Han har vunnet hele tre spellemannspriser og er viden kjent i hele Norge for sine sanger.

Tekst: Tommy Lundberg

Foto: Nina Djærff