Julespesialer med Bjørn Wegge og Arne Dagfinn Øynes
JULESPESIALER: Bjørn Wegge, til venstre, og Arne Dagfinn Øynes er gjester under julespesialene som sendes her på folldalsportalen.no i jula.

I samarbeid med Alvdal Midt i Væla sender vi i folldalsportalen.no to julespesialer 25. desember. Bjørn Wegge og Arne Dagfinn Øynes er gjester.

De to julespesialene er spilt inn i desember for folldalsportalen.no og Alvdal Midt i Væla, og er formet som radioprogram med en varighet på omkring én og en halv time. I tillegg til de to gjestene får du høre musikk fra Alvdal-bandet Berja Folk Rock, som har kommet med den nye EP-en “Morsk”.

Bjørn Wegge har arbeidet i nærhet til naturen gjennom hele livet. Han har vært fjelloppsyn i Folldal i en årrekke, og har hatt stillinger ved både Norges jeger- og fiskerforbund og direktoratet for statens skoger. Nå er han pensjonist, men bort fortsatt i Folldal sammen med kona Grete. Han forteller om sin barndoms jul og opplevelser i arbeidslivet – også har han noen gode historier på lur.

Arne Dagfinn Øynes har tidligere drevet Øynes Blomster AS, men har overlatt roret til datteren og er nå pensjonist. Han er fortsatt aktiv i det politiske liv på Alvdal og har klare meninger – og stor kunnskap – om retningen både samfunnet  og eget parti har tatt. I dette opptaket forteller han om sitt eget liv, sin barndoms jul, det politiske liv, og ikke minst om følelsen av tap og savn, som ofte kommer i jula.