Lå an til seier – Endte uavgjort

Herrelaget lå godt an da det var igjen cirka fem minutter av dagens hjemmekamp med en 2-1 ledelse over Os/Nansen, men seieren glapp i de siste spilleminuttene og kampen endte 2-2.

Det var i dag duket for herrelagets siste hjemmekamp for denne sesongen, og hvilken thriller det ble. Første omgang var preget av at Os/Nansen hadde mye av spillet men Folldal forsvarte seg godt. Omgangen endte 0-0.

Andre omgang startet omtrent på samme måte, og sjansefordelen var i overvekt til gjestene som fikk et lettvint mål og det sto 0-1. Men Folldal hang godt med og fikk straffe etter felling rett over 16-meteren. Det var kaptein Aleksander Røsten som tok straffen fint  opp i høyre hjørne og stillingen var dermed 1-1.

Stor jubel etter at Aleksander Røsten satte inn straffemålet.

I siste kvarteret av kampen kjempet begge sidene iherdig og Folldal fikk cirka fem minutter før slutt frispark i fin posisjon på venstre side. Ballen havnet tilslutt hos Christian Svenning som scoret og Folldal så ut til og ha sikret seg sine første tre poeng for sesongen.

Men den gang ei, omtrent to minutter før slutt klarte Os/Nansen og få inn et mål og dermed endte kampen uavgjort 2-2.

Nok en gang fin innsats av herrelaget som spilte en underholdende fotballkamp noe tilskuerne satte pris på i det noe ruskete været.