Makeløs 17. mai feiring tar form
Produktsjonsbilde: Hestekyss med Martin Kjønsberg og Eris Davis. I baksete Synnøve Brøndbo Plassen.

Mye av tv-programmet som blir sendt som nett-tv på nasjonaldagen ble filmet onsdag og torsdag denne uken. -Jeg gleder meg til å se resultatet, sier ordfører Kristin Langtjernet.

Det blir en helt spesiell feiring av nasjonaldagen i år. Tv-programmet som nå produseres kommer som et resultat av situasjonen vi er inne i, og er et samarbeid mellom Folldal kommune og Folldalsportalen.

-Det har kjempespennende så langt. Dette er noe helt nytte for meg og det har vært en ny opplevelse og få være med på å lage tv. Lære litt om prosessen bak har vært interessant, sier Kristin om de produksjonsdagene som har vært denne uken.

Produksjonsbilde: Selma Sandom veiver med flagget i sauefjøset.

I sending kan vi røpe at det både blir flaggheising, musikk, sang, taler. Innslag fra hele bygda, blant annet i et sauefjøs og blomsterbarn for og nevne noe. Hele programmet blir på litt over en time. Programmet blir lagt ut så alle kan se det her.

-Det har vært utrolig artig å filme i de flotte rammene som er på Folldal Bygdetun ( Uppigard Streitlien).  Og folk har stilt opp med bunader og festklær og det har blitt mange fine innslag. Helt fantastisk, avslutter Kristin.

Produksjonsbilde: Blomsterbarn med ordføreren.
Produksjonsbilde: Bente Kristoffersen “Ved Rondane”

 

Les også: Unik 17. mai feiring