Målet for den kommende sesong er å komme topp 15 i norgescupen sammenlagt

Se hvem av våre lovende unge idrettsutøvere som har dette som mål den kommende sesongen.

Vi stilte følgende spørsmål til syv av våre lovende idettsutøvere.

  1. Hvilken idrett satser du mest på?
  2. Hvordan har treningen gått i sommer?
  3. Hva er målet ditt i den kommende sesongen?
  4. Hva motiverer deg til å legge ned all treningen som skal til for å hevde seg?
  5. Hva gjør du når du skal slappe av?

Navn: Martin Øyen Tøraasen

Alder: 19 år

 

  1. Hvilken idrett satser du mest på?

Jeg satser på skiskyting.

  1. Hvordan har treningen gått i sommer?

Treningen har gått veldig bra i sommer. Jeg har holdt meg sykdomsfri og skadefri. Jeg har gjennomført det meste av den treningen som jeg hadde planlagt at jeg skulle gjøre. Jeg har vært med på 3 samlinger med Team Toyota Slettum bil. Teamet jeg går på. Jeg har følt at jeg har hatt overskudd og motivasjon når jeg har trent. Det er viktig for å få lagt ned den treningen som trengs og få effekt ut av den. På skytebanen har jeg hatt litt ekstra fokus på å skyte hurtigere. Forrige sesong brukte jeg for lang tid på standplass og tapte litt tid på det.

  1. Hva er målet ditt i den kommende sesongen?

Målet for den kommende sesong er å komme topp 15 i norgescupen sammenlagt. Da må jeg ha flere topp 10 plasseringer i Norgescupen. Jr. NM i Orkdal er også et stort mål. Jr. NM på ski skal være på Savalen i vinter. Det hadde vært artig og vært i form der. Til vinteren skal jeg gå i klassen Menn 20-21 år. Der er jeg yngste årgang så det blir hardt å hevde seg i vinter, men det er det jeg trener for hver dag.

  1. Hva motiverer deg til å legge ned all treningen som skal til for å hevde seg?

Det som motiverer meg er å utvikle meg å se hvor god jeg kan bli i skiskyting. Det motiverer meg også å trene for å få til gode resultater. Det gir også motivasjon å prøve å lykkes i en idrett som alltid har vært artig å drive med, selv om nåløyet er lite.

  1. Hva gjør du når du skal slappe av?

Når jeg slapper av liker jeg å se på sport, høre på musikk og se på serier. Når vi er på samling er det også mange andre sosiale aktiviteter.