Maren og Natalie trives med hybellivet

Folldølene Maren Nyvoll og Natalie Phillips går på skole ved Nord-Østerdal videregående skole. Da er det praktisk med hybel i Tynset.

Ungdommene Maren Nyvoll og Natalie Phillips gikk i år løs på sine andre år ved videregående skole på Tynset. De går i samme klasse, og går yrkesfagslinjen Barne- og ungdomsarbeider.
– Jeg vurderte ambulansefag på Våler. Uansett trives jeg godt her, og gjennom linja får jeg lære mer om det jeg ønsker å bli, konstaterer Maren.

I likhet med Natalie skal de gå påbygg neste år for å få den generelle studiekompetansen som kreves for videre studie.
– Her trives jeg også. Det er både gøy og lærerikt, og jeg var aldri i tvil om hva jeg ville, sier Natalie.

Les også: Ole Martin vurderer skoleår i Australia 

Vil jobbe med barn og unge

Videre forteller Natalie at hun har hatt sommerjobb hos SFO, og gjennomført praksis både i barnehagen og barnetrinnet ved Folldal skole.
– Jeg vil jobbe med barn og ungdom fordi jeg liker det, slår hun fast.

Begge jentene har i flere år spilt fotball i blått på Alvdal. Det trives de godt med, og ønsker å fortsette med fotballsparking i nabobygda.
– Det er et bra miljø. Jeg trives særdeles godt med fotballen på Alvdal, forteller Natalie.

Hybelboere

Selv om de ikke bor sammen har både Maren og Natalie hybel i Tynset. Ingen av jentene ferdes for mye i Folldal grunnet skolegangene, men trives godt med livet som hybelboere.
– Det å bo på hybel er lærerikt. Blant annet må jeg lage mat selv hver eneste dag. Ikke minst er det deilig å slippe å pendle Folldal-Tynset, konstaterer Natalie.
– Jeg trives veldig med henne jeg bor sammen med, og det har mye å si, avslutter Maren.

Les også: Hedda trives med studier i USA