Mye besøk tross korona
Klubbarbeider Ronny Bekken Larsen hadde godt besøk i fritidsklubben på tross av at det var stengt lenge på grunn av korona. Litt skuffet er han at klubben ikke før åpne opp igjen nå til høsten.

Selv om fritidsklubben ble «korona»-stengt 12.mars hadde fritidsklubben et total besøk på 731 i skoleåret 2019/20. Som er mer enn det totale besøket i 2017/18, opplyser kulturarbeider Ronny Bekken Larsen.

-Besøket i 2018/19 var på 943. Spesielt ungdomsklubben hadde en positiv utvikling forrige skoleår med ei økning av gjennomsnittsbesøket per klubbkveld fra 10 til 23. Juniorklubben har fortsatt et gjennomsnitt på over 30 per klubbkveld, forteller Ronny

-Fritidsklubben fikk gjennomført UKM i 2020 med en bra økning av antall deltagere i forhold til året før. Spesielt på utstilling var det flere utstillingsgjenstander med denne gangen. I tillegg ble det nye airhockeybordet tatt i bruk høsten 2019. Dette ble finansiert av frifondsmidler fra Ungdom og Fritid, landsorganisasjonen for fritidsklubber og ungdomshus, opplyser han videre.

Skuffet

På grunn av korona, så har ikke klubben mulighet til å åpne igjen til høsten.

-Ungdomsklubben fikk lov til å gjennomføre sommeravslutningen før sommerferien, men fritidsklubben har foreløpig ikke fått lov til å åpne igjen til høsten. Ny vurdering vil bli gjort etter høstferien er beskjeden som er blitt gitt fra kommunens kristestab.

-Jeg og styret på fritidsklubben er svært skuffa over den avgjørelsen, ettersom sommeravslutningen ble gjennomført på god måte i forhold til smittevern. Men uansett er både jeg og klubbstyret klar til å ta imot barn og unge på fritidsklubben på en trygg måte når de får lov til åpne igjen, avslutter Ronny, som også ønsker å informere at kinoen starter opp igjen sjette september.