Prosecco, ørret, moteshow, kunstutstilling og Pia

Dette høres ut som en tittel som ville passet bra på beste vestkant i Oslo, men førstkommende fredag inviterer Solhaug Camping i Sollia til akkurat dette.

Arrangementet som er en del av Fossedagene, har Mari-Anne Nyeggen Hemli ved campingen tenkt på en god stund nå.

-Det har seg slik at jeg Traff Pia Haraldsen under spekematfestivalen i fjor på Tynset. Vi pratet en god del og har holdt kontakten siden da. Vi kom etter hvert på at vi skulle arrangere et slikt arrangement her i Sollia, forteller Mari-Anne som også forteller at det har vært lignende arrangementer i Sollia tidligere og i regionen.

Pia Haraldsen er kanskje mest kjent som moteikon, deltakere i diverse reality-show og sitt forhold til det norske kongehus. Pia har tidligere hatt foredrag om Prosecco og matglede blant annet med Jon Einar Gelius. Hun skal under kvelden lede moteshowet som er en del av underholdningen. I tillegg er det utstilling med Mary-Lou Stavrum Taugbøl, sin sorte enke kolleksjon. Musikalsk underholdning blir det også med Tjeerd Bakker. Servering er det med blant annet grillet ørret.

Alt ligger altså til rette for skikkelig glamcamp på Solhaug denne fredagen.

Fossedagene

Fossedagene starter nå til torsdag og holder på helt til søndagen. Programmet i år er variert men kjennbart fra tidligere år.

Torsdag åpner med utstilling i Fossehuset. Fredag er det flere ting som skjer. Blant annet vandring, temautstilling, offisiell åpning av Ordfører Terje Hoffstad.

Lørdag er det markedsdag som vanlig på Jomsborg. Flere ting som skjer er blant andre at Vannbruksmuseet har temautstilling. Konsert med Stig Gustu Larsen i Jomsborg. Og det hele avsluttes som vanlig i Sollia Kirke på søndag.

For fullt program se Fossedager 2018.

Foto: Solahaug Camping / Piaharaldsen.no (Innfelt)