-Rett og slett uhyggelig
Rett og slett uhyggelig kommenterer Ruth om sin campingopplevelse i Einnundalen. Foto: Privat.

Slik beskriver Ruth Mirjam Floden fra Rendalen situasjonen da hun besøkte campingplassen ved Marsjøen for noen dager siden.

Ruth var der i et følge på to bobiler som skulle hygge seg i Einnundalen i noen dager.

-Det var rett og slett uhyggelig å være der. Bordene og sittebankene var pil råtne. Understellet på bordene var bra så det hadde jo ikke vært store jobben å fikset oppi dette, sier hun.

Utedoen var i tillegg helt full ifølge Ruth.

Det er Folldal Fjellstyre som har ansvaret for bord, benker og utedoer i Einunndalen. Og denne problemstillingen er ikke ny. Det er to år siden Folldalsportalen tok opp denne saken. Den gang ble det lovet at nye benker i hvert fall var på vei. Men her har det altså ikke skjedd noenting enda.

Bord og benker inne i Einnundalen kunne trengt en liten oppfriskning. Foto: Privat.

-Greit nok at vi har doer på våre bobiler, men det var flere der disse dagene som ikke hadde do med seg. Det er det minste man kan gjøre på en slik plass er i hvert fall å sørge for at doen er i orden, sier Ruth.

-Jeg har sendt Folldal Fjellstyre en e-post om saken. Planen er at vi skal tilbake en gang i løpet av august og jeg håper dette er tatt tak i til da.

Ferieavvikling

Fjellstyret ved Odd Enget svarer i en e-post til portalen at de skal se på det når de er i området, men at det nå er ferieavvikling. Han skrivere videre at alle utedoer skal være tømt på høsten av renovasjonsbil, men at de skal sjekke opp den ved Marsjøen.

Han kommenterer ikke det faktum at det ble lovet å gjøre noe med benkene og bordene da vi først tok opp saken.

Noe bedre blir det ikke når også et av Norges største medlemsblad for bobil og caravan i juli vært nettopp på campingen ved Marsjøen og testet forholdene der for campere, nemlig Bobil og Caravan Magasinet.

-Jeg kan bare kommentere at vi hadde en journalist der. På grunn av ferieavvikling vil vi komme tilbake til denne saken, sier redaktør i Bobil og Caravan magasinet på sms fra utlandet til portalen.

Pil råtten noe steder.