Satser i Folldal

ENA gruppen satser nå på å utvikle Furuhovde hyttegrend i Folldal.

ENA gruppen består av ENA Bygg AS og ENA Prosjektutvikling AS. Gruppen kan tilby alle typer bygg, fra små hytter til store leilighetsbygg. Tømmer, stav/laft og elementer/reisverk. Fra planlegging til ferdig bygg og har hovedbase i Tønsberg området.

-Vi kom inn i bildet for ikke så lange siden, da vi ble kjent med Eva og Ola Furuhovde som eier dette området. Det er jo et regulert hytteområde. Det ligger veldig vakkert til og Folldal er ei veldig vakker bygd, og vi tenkte at vi må få lagd noe ut av dette sammen, forteller Eivind N. Abrahamsen, daglig leder i ENA bygg as.

Området er på 22 dekar og det er tiltenkt og bygge ut 12 hytter på området.

-Vi er i gang med å utarbeide en plan for og markedsføre og bygge ut. Akkurat nå holder vi på med å innhente tilbud fra underleverandører. Også er vi i dialog med kommunen angående tilknytning til vann og avløp, og også kraftverket om strømnettet. Det blir relativt romslig imellom hyttene, da dette mest sannsynlig vil appellere til friluftsmennesker som er glad i natur, forteller Abrahamsen videre.

Når hyttefeltet eventuelt begynner og ta form, er Abrahamsen litt usikker på.

-Det er sånn når man driver med dette at tiden går altfor fort, men vi håper at dette skal gå relativt fort, avslutter han.

Foto: Tidligere oppsatt hytte fra ENA gruppen. (Foto: ENA gruppen)