En skadet i ATV-ulykke ved Moskardet
VED MOSKARDET: ATV-ulykka skjedde noen hundre meter øst for bommen til Einunndalsveien. Det har i lengre tid blitt jobbet med framføring av fiber i høyspentmastene i dette området. Foto: Lars Vingelsgård

Det har vært en arbeidsulykke i Folldal tirsdag kveld. Den skadde mannen i 20-åra er kjørt til Tynset sjukehus med smerter i brystet.

Politiet fikk melding om ulykken kvart over sju tirsdag kveld.

Politiet i Innlandet opplyser at den skadde er en mann i 20-åra fra Hamar. Han jobber i et firma som er leid inn av NØK til arbeid med fiberlinja som for tida monteres i høyspentlinja gjennom kommunen.

Ulykka skjedde da to personer kjørte en ATV i forbindelse med skjøting av fiber ved en høyspentmast ved Moskardet på Grimsbu.

– De to kjørte i et søkk, før ATVen begynte å spinne, før den veltet. Føreren fikk hoppet av, men ikke passasjeren. Han fikk ATVen over seg og fikk en skade i ribbein og bryst. Han ble kjørt til Tynset sjukehus hvor han blir ivaretatt, sier operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder.

Politiet vet ikke hvor alvorlig skaden skal være.

– Ambulansen var først på stedet, før brannvesenet ankom. Politiet kom senere til stedet, men fikk gjort nødvendige undersøkelser og avhør av føreren av ATV-en. Siden det var ei arbeidsulykke blir arbeidstilsynet varslet om uhellet, forteller operasjonslederen.