Tid for julemarkeder

Populært med julemarked

Lørdag var det Ruth Eli Brennodden på Svennsplassen gårdssøm som inviterte til julemarked. Dette var tredje eller fjerde året at hun inviterte hele bygda til julemarked. Med seg hadde hun Randi Thelin og Kaisa Kjønsberg. Jeg utvider litt hvert år forteller Ruth Eli, sakte men sikkert. Ute var dete pyntet til jul og inne hadde de tre damene utstilt sine varer slik at besøkende fikk se på alle produktene.

Kaisa Kjønsberg sørget for musikk

 

Ute hadde de tent bål, og delte ut kaffe, gløgg, saft og kringle og selvsagt pepperkaker. Det var store og små som gikk rundt og hadde en hyggelig lørdag. Kaisa spilte også opp på trekkspillet og det rykket nok litt i dansefoten til noe og enhver.

Ruth Eli hadde bra med besøk på lørdag

 

På søndag var det julemarked på flerbrukshuset. Mange hadde møtt frem og stilte ut og solgte lokalmat, håndarbeid og mye annet. Den tiden vi var der kom det jevnt med folk hele tiden og de fleste synes dette var et veldig flott tiltak. Det var også juleverksted hvor man kunne lage pynt, kort o.l. Ble du kei eller sulten var det også mulighet til å få kjøpt nissegrøt, saft, kjøttkake på gaffel, kaker, brus og kaffe.

Mye folk på flerbrukshuset søndag