Tok utfordringen på strak arm

Da Folldalsportalen tok kontakt med Rett og Slett for å høre om ikke de kunne synge inn en versjon av Sissel Kyrkjebøs "Se ilden lyse", tok det utfordringen på strak arm.

Hele 15 av korets medlemmer filmet seg selv mens de sang. All miksing av sang og musikk ble gjort av Folldalsportalen. Litt utenfor komforsonen var det nok for korets medlemmer.

-Dette var et godt stykke utenfor komfortsonen vår! Det er helt forferdelig å se og høre seg selv, men alt for koronaen, forteller Anette Streitlien i koret.

-Selv om dette opplevdes kleint og fælt var det samtidig litt morro og utfordre seg selv også. Personlig synes jeg at koret tok utfordringen veldig bra da jeg videreformidlet den. Jeg fikk rask og positiv respons. Noen rakk ikke å være med, noen fikk kun til lydopptak og kun noen få som ikke fikk seg til å ta utfordringen. Det ble en annerledes måte å være kor sammen på. Vi har vår egen messenger-gruppe som vi bruker og brukte til å snakke sammen på. Her har vi delt mange råd, tips, tanker og ikke minst latter i løpet av denne utfordringen. Noen opplevde at den gikk litt lyst og var vanskelig å synge til. Martin dirigent hev seg sporenstreks rundt og arret litt koring til et par av linjene. Der har det også blitt delt at vi savner å kunne møtes og synge, og at vi i denne spesielle tiden har funnet ut at den fantastiske gjengen og sangen betyr mye for oss, kanskje mer enn vi hadde trodd. En ting er i hvert fall sikkert. Vi gleder oss masse til vi kan treffes igjen og synge sammen “på ordentlig”, men glad for utfordringen og muligheten til å ha kontakt via sosiale medier og gjøre noe kor-relatert, forteller hun videre.

Her kan du se videoen